Mi baja a telefonomnak, miért csinálja ezt?
"vigyem vissza garanciáztatni?"
"Unitone V4 készülékről van szó"
Sok sikert. Milliószor le volt írva, hogy noname kacatot nem veszünk, mert ez a vége.
Valószínűleg szoftveres a hiba, de kétlem, hogy csak úgy pik-pak találsz hozzá frissítést illetve javítást.
Sajnos ez az ilyen kínai tucat telóknál gyakori gond.
Érdemes megmaradni az olyan márkáknál, amelyeket a mobilszolgáltatók is forgalmaznak, mert azoknak KELL, hogy legyen szervizháttere.
Az ilyen telók bizony zsákbamacskák.
Rákerestem, elvileg van a gyártónak kínai de angol nyelvű oldala, ott TALÁN lenne valamu support, csak időtúllépés miatt nem jön be az oldal. Lehet, hogy másfél millió vevő próbálkozik és szenved egyszerre ugyanazzal. :D
Egy vidéki kisboltban vettem, az eladó azt mondta hogy ha probléma van vele vigyem vissza a blokkal együtt amit kaptam és visszaküldi.
Egyébként megvan már pár hónapja és eddig nem volt semmi baj vele, csak pár napja kezdett el eszetlenkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!