Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az este semmi baja nem volt a...

Az este semmi baja nem volt a telefonomnak. Reggel már nem kapcsolt be. Nem reagál semmire. Megmutattam egy telefonos boltba, de nem nyúltak hozzá, mert nem tudták mi baja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Romániában élek,országon belül, Samsung galaxy grand prime, emagról volt rendelve,még garancia alatt van.

2016. jan. 21. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha az Emag-ról rendelted, akkor oda vidd vissza/küldd vissza a készüléket, ne máshoz.
2016. jan. 21. 19:07
 2/5 A kérdező kommentje:
úgy lesz,tegnap írtam emailt, még várok a válaszra.
2016. jan. 22. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Tedd töltőre. Ha reagál, az már egy jó pont. Nekem egyszer 100%on kikapcsolt, és nem kapcsolt vissza. Aztán töltőre tettem, és kiderült, hogy valamiért annyira lemerült, hogy már be se tudott kapcsolni.
2016. jan. 22. 16:32
 4/5 A kérdező kommentje:
nem,arra sem reagál
2016. jan. 25. 19:46
 5/5 anonim válasza:
nekem samsung galaxy ace 2 csinál ilyet ha lemerül fél nap mire feléled, és a töltö se érintkezik sokszor mondjuk 3 éves
2016. jan. 25. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!