Telefon vásárláshoz segítenél?
Ezt néztem ki, ár érték arányban ez nekem barátinak tűnik. Kérdés, hogy ez ennyi, slussz passz, semmit hűség semmi havidíj, megveszem és kész, ja és persze független gondolom. Amúgy ez jó telefon, ennyi pénzem van most telefonra kb. és sürgős a dolog mert elveszett a régi, jaj de s z a r ki mondani, régi, 10 perce még azt hittem van telefonom....
"Árukészletünk 19 országból, főként: Angliából, Franciaországból, Hollandiából, Németországból, Svájcból, Ausztriából és Lengyelországból származik"
Erősen utánaérdeklődnék a származási helynek, Gyári új vagy használt, Sérült vagy szépséghibás-e, gyári tartozékai megvannak-e, Mennyi a garancia, stb.
Ennyiért erős kételyeim vannak.
"Vásárlás: Kosárba / ADD TO CART
Csomagolás: A terméket saját csomagolásában szállítjuk. / THIS PRODUCT HAS ORIGINAL PACKAGE. "
ennyi info van.
Ezeket:
Motorola Moto G 2014,Meizu M2 Note,Huawei P8 Lite,Lumia 640,Honor 4X,Xiaomi Redmi Note 2.
Ezek mind jobbak ár/érték arányban.
Ezekből a boltokból:
Emag,Edigital,Mobilbirodalom,Mall,MediaMarkt,Aqua,PCLand,220Volt,SuperGamer,Eustock,Expansys.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!