Egy kis tanács telefon és laptop vásárláshoz?
Szeretnék venni telefont és/vagy laptopot. Telefonnak kinéztem a Nokia c3-00-t, vagy a Blackberry 8520 Curve-t.
Néztem egy laptopot is 140 000-ért, amin a nekem kellő játékok futnak. Nos nem tudom, hogy mit vegyek meg. Kicsit tanácstalanul téblábolok.
Megvegyem a Nokia c3-at 30000-ért és a laptopot? Vagy csak a BlackBerry-t 60000-ért?
Mivel a laptopot csak játékra használnám szinte, netezésre csak wifivel. De azt tudja a telefon is. Játék meg ha nincs nem halok bele. Vagy mégis jobb azért ha van egy laptop és egy rosszabb telefon?
Köszi
Én azt mondanám,hogy Blackberry.Én ma vettem meg a második Bleckberry-m/8900/elötte nekem is 8520 volt.Jó Telefon aksija jól bírja átlagos használat mellett.Meg nekem tetszik,hogy nem mindenkinek van.Ajánlani tudom.
C3 is jó de nem Blackberry.
22,46 -os - nekem Nokia 5800 XM -mel nem gond a wifi!
viszont a válaszom,hogy tablet pc-t nézz ki!és inkább tanulj - jobban járunk :)van rajta csetelés - minden mennyiségben - olvashatsz is akármennyit - játék....passz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!