Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék venni egy iPad-et...

Szeretnék venni egy iPad-et de csak használtra telik, mit vegyek figyelembe?

Figyelt kérdés

Amit eddig tudok:

1.) Ne legyen semmilyen kód rajta és az én SIM kártyámmal próbáljam ki

2.) Mindenhol a fényerő egyforma legyen (ha leejtik akkor sötétebb az a sarka)

Mit kell még néznem? Soha nem volt Apple termékem, csak elegem van az olcsó tabletekből amin mindig befagyogat és az aksik alig bírnak...

2016. jan. 29. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha megmondod miért veszed meg más levetett sz..át, megmondom melyik ipadet válaszd.

Tudnod kell, manapság olcsóbb, és többet tud bármely tablet újonnan, mint egy levetett kifényezett valami két évvel ezelőttről.

Ja, ha az alma kell neked, vedd meg a legfényesebben csillogót.

2016. jan. 29. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:

árat se írt, de te egyből irányítanád az androidra, meraztöbbettud...mivel tud többet? ja semmivel, csak neked sose volt semmilyen apple cuccod, de fikázod :D

én nem tok mit mondani erre a kérdésre...használt iPad Air is van, ha cellular kell, akkor 110 körül...de vehetsz iPad 2-t is, az meg van 35-40ért is, de azt már nem vennék...

előbb írd le, mennyi az a pénz, amit rászánnál...

2016. jan. 29. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:

használtan is lehet találni olyat amire még van garancia, én a helyedben olyat próbálnék keresni. ha 1 hónap az is 1 hónap mert ha bármit észre veszel kicserélik. soroazt szám alapján le lehet ellenőrizni az apple honlapján a garanciát.

egyébként ha élőben megnézed lehet látni. ha karcos lehasznált nem éri megvenni. én pl tokban tartom és van rajta kijelző fólia is, tehát ha kivenném azon egy karcot nem találnál. viszont hogy hardveres baja van e azt nem tudom hogy bírod kiszűrni... ezért jó ha van még rajta garancia. de amúgy meg ha az eladónak megvan még a számlája az ipadnek (pl media marktban vette és a garncia papír) akkor 2 évig garanciális. 1év a teljes körű apple világ garancia amihez nem kell semmi, sorozat szám alapján megy. de utána van még 1 év garancia ahoz viszont kell garancia papír amivel igazolod, hogy 2 évnél fiatalabb a gép. próbál meg ilyet keresni és akkor hardveresen se nyúlsz mellé vagy ha még is garanicában ki tudod cseréltetni

remélem tudtam segítni

2016. jan. 29. 21:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, iPad 2 lesz, 40000 körül...

Amit vettem ennyiért Lenovo Tab 2 3G-st, hát a haverom iPad 2-je mellett... 1 dologban sem jobb, olyan gyönyörű a színei és éles minden... Semmi nem akadozik, egyszerre kattintunk a weboldalra és az mindig gyorsabban behozta...

Na visszatérve, mit érdemes nézni? :)

2016. jan. 29. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!