Csak nekem nem tetszik a Windows Phone 10?
Lumia 735 telefonom van, WP 10 oprendszerrel.Eddig nagyon WP párti voltam, a 625-ös Lumiám nagyon szépen futott 8.1-el.
De ezen a telefonon nem az igazi, facebook alkalmazás teljesen használhatatlan, lassú, nem frissít, lefagy.
A gyári Microsoft Edge böngésző nem tetszik, fölöslegesen sok megnyitott lap van, keresőnek nem tudom beállítani a google-t és ráadásul le is fagy nekem sokszor, szóval az sem szimpi. A 8.1-en az explorer viszont tök gyors volt.
A menürendszer is átláthatatlan kicsit, de ezzel nem lenne bajom, meg lehetne szokni, csak nem érzem smemivel se gyorsabbnak ezzel a telefonnal a Win 10et mint 625tel a 8.1-et.
Autokorrekt összevissza javít és logikátlan szavakat ír be.
És 3 hete lett hard reset.
Érdekelne, hogy cska nekem nem vált be ennyire ez a rendszer, vagy más is küszködik? Volt aki visszaváltott inkább 8.1-re?
jah akkor megnyugodtam, hogy nem ennyire szar :D nem tudtam h végleges-e... ennél még egy android is jobb kb
De akkor visszaváltok mindenképp 8.1-re, az nekem teljesen fullos volt.
Persze, teljesen érthető. Ezért írtam, hogy megnyugodtam hogy akkor remélhetőleg jobb lesz.
Eddig nagyon WP hívő vagyok, remélem, nem androidosítják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!