Nektek tetszik a Windows Phone 10?
Ugye akkor elcseszik az egeszet, bolond fejlesztők.
Koszonom ugyebár a választ :D
*Windows 10.
Egyébként a Windows esetében soha (!) ne ítélkezz a demo képek alapján.
Az tény, hogy a demózott kék háttér + lila félig átlátszó csempe igencsak nagyon ritka ronda összhatást kelt, de egy olyan plusz lehetőség, amivel nagyon szép és nagyon ronda dolgokat is ki lehet hozni!
Szóval egy szép háttér + megfelelő színű csempe bizony remek összhatást tud kelteni; csak a felhasználó fantáziáján és ízlésén múlik, mit hoz ki belőle! :)
Én pl. alig várom, hogy alaposabban kipróbálhassam.
Korábban a csempében levő háttérrel kapcsolatban is elég szkeptikus voltam, de rájöttem, hogy bizony nagyon szép kezdőképernyőket is ki lehet hozni a dologból!
Szóval várjuk ki a végét, én azt mondom! :)
Szerencsére a Microsoft kezd nyitni a felhasználók felé, szerintem ha elég sok ember panaszkodik akkor megváltoztatják, és meg is fogják
Egyébként logikus volt androidosítani a kinézetett, tekintve, hogy az emberek legnagyobb ellenérve, hogy nem tetszik nekik a WP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!