Nem tudok dönteni. Pro- kontra? Nekem tetszik mindkét op. Rendszer. Melyik lenne a nyerő?
"Akármit keresek 6x annyit kell kattintanom..."
Az a saccperkábé hatszor annyi lehetőségtől van. :)
Hasonló módon WP-ben turkálva én folyamatosan abba botlottam, hogy ezt sem tudja, azt sem tudja....:D
utolsó, azért azt tegyük hozzá, hogy a támogatás önmagában nem sokat jelent, ha a hardveres korlátok miatt egy csomó, a frissítéssel érkezett funkciót nem kapnak meg régebbi modellek...androidos telefonokat is lehetne 5 évig támogatni, és egy ice cream sandwich-et futtató telefon is megkaphatná mondjuk a lollipop-ot, csak mondjuk az összes előnyt mellőzve.
persze szerencsére a 830-cal nincsenek ilyen gondok, mivel még friss, de ne várja senki, hogy ez 2 évnél tovább lesz támogatva teljeskörűen.
cserébe viszont lehetne sorolni azokat a hiányosságokat, hogy ilyen alkalmazás nincs rá, meg olyan...vagy ami van, az olyan dolgokat nem tud, amit a többi igen...például wp-s facebook alkalmazás nem ismeri a kódgenerátort...na most, ha valaki nem érvényesítette a telefonszámát, nincs éppen más eszköz a közelében, akkor nem tud belépni...mivel van ugye alternatíva, hogy kérhető a kód sms-ben is, na de így hova...na, de mind1 nem is folytatom...én akkor is szivesebben vennék lumiát, mint G2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!