Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudok beszerezni egy...

Honnan tudok beszerezni egy hamis iPhone 6-ot vagy egy hamis iPhone 6s-t?

Figyelt kérdés
A gimiben szinte mindenkinek iPhone-ja van!!!! Én is nagyon szeretnék csak nincs pénzem rá. :'( Álítólag a kínaiak csináltak úgy mond hamis iPhone-t. Léci küldjétek el annak az oldalnak a linkjék ahol árulják. (tisztában vagyok azzal, hogy az nem olyan jó, mint az eredeti)
2016. jan. 27. 14:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tanulok az imént említettem.
2016. jan. 27. 14:58
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Nem, te jelenleg a neten picsogsz, mert nem tudsz villogni a szaroddal.
2016. jan. 27. 14:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Én nem akarok veszekedni!!! Nem ártottam neked és ha valami bajod van ne az interneten kötekedj!!!!
2016. jan. 27. 15:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
"tisztában vagyok azzal, hogy az nem olyan jó, mint az eredeti"- biztos, hogy teljesen tisztában vagy vele? Mérföldekkel rosszabb, mint az igazi! Ezeknek az árából vehetnél egy jobb telefont is, ami nem klón. Mindenki csak cseszegetni fog, ha rájönnek, hogy klón telefonod van.
2016. jan. 27. 16:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha mindenképp akarod, itt van, de én szóltam előre... [link]

Olyannak ne add a kezébe, akinek valódi van, mert fél perc után rá fog jönni, hogy nem eredeti.

2016. jan. 27. 16:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Előrébb leszel egy iPhone készülékkel? Mi haszna lenne, ha egy ilyen készüléket birtokolnál? Villogni szeretnél te is? Itt látszik meg, hogy milyen világot élünk most. Ha lenéznek, kiközösítenek amiatt, hogy neked nincs almád, akkor azok nem is igazi barátok.
2016. jan. 28. 13:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló! :)
2016. jan. 28. 14:34
 18/18 A kérdező kommentje:
Mármint a 15-ösnek.
2016. jan. 28. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!