Replika töltő elrontotta a töltő csatlakozót az Iphone 5C készülékemen. Telenorban megéri felküldetni Pestre?
Figyelt kérdés
Az eredeti töltőm elveszett, vettem egy replikát, majd azzal 1 hónapig használtam, a kijelzőt nem tudtam vele normálisan használni, vettem egy másikat, annál pedig mikor bedugom, néha tölti néha nem(mozog benne) de ha nem is mozgatom, hibaüzenet után ujra nem tölti. Megéri szerintetek elküldeni remélvén, hogy elfogadják annak, hogy csak a használat miatt nem jó? Hálás lennék a válaszért főleg ha az személyes tapasztalat. :)2015. aug. 11. 12:39
1/2 anonim válasza:
bekérik vele a töltőt is, ha jól tudom, és akkor ki fog derülni, hogy az lehet a hiba forrása.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondtak olyat, hogy be kellene küldeni a töltőt is, csak annyit, hogy kb. 2 hét míg felküldik, és ott bevizsgálják, majd ha úgy látják, hogy nem az én hibámból eredően romlott el, akkor megjavitják.
2015. aug. 11. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!