A mobil szaküzletek miért bolti garanciát adnak a készülékre? Gyártói garanciát miért nem?
pl a VIP phone is 24 hó garanciát vállal de szerintem ez is forgalmazói.
Érdemes így készüléket vásárolni?
Nem nagyon értem, hogy miért fontos ez neked.
Örülj neki, hogy van egy bolt, ami ad két év garanciát, a saját felelősségére!
Nem mindegy hogy a bolt intézi a garanciális gondot vagy a gyártó, ha egyszer vállalják a garanciát?
Egyébként rendszerint akkor vállalnak ilyent, ha az adott gyártónak nincs hazai márkaképviselete, de ők viszont-forgalmazói szerződésben állnak a gyártóval, és nem akarnak vevőt veszíteni az esetleges bonyolultabb garanciális ügyintézés lehetősége miatt.
Hogy érdemes-e így vásárolni?!
Ugye ez a kérdés nem komoly?
#1.
Ostobaságot írsz!
Nem apróhirdetési oldalon árusító magánszemélyről beszélünk, hanem egy olyan netes áruházról, amelyik engedélyekkel, adószámmal, fizikai elérhetőséggel ( személyesen is át lehet venni az árut!) rendelkezik.
Valóban nem vonatkozik rá...
Már vettem korábban egy S3 neot. vadi újonnan és valóban nem tudtam érvényesíteni a gyártói garanciát mivel a Samsung szerint nem magyarországon került forgalomba.
A gyártói garancia véleményem szerint rengeteget számít. Ezek szerint még nem találkoztál kontár szervizzel.
Természetesen nem az ázsiai beszállítói termékeket néztem. hanem az üzlet szerint európai piacra szánt modelleket amihez dobozt s minden gyári tartozékot mellékelnek.
De most kissé dilemmában vagyok ezzel.
Egy LG G3 készüléket szeretnék vásárolni. igaz jóval drágább mint a makulátlan használt... gari nélkül.
De nem tudom érdemes e vadi újat venni vagy inkább tegyek le róla és jóval olcsóbban nézzek használtan.
Nekem épp ez a gondom. Ha gyártói garancia nincs rá akkor gondolom a te esetedben sem a Samsung vállalta a szervizelést. A kérdés az hogy kivel csináltatta a forgalmazó?
Valami arab zug GSM-el? Vagy saját költségére elküldte a Samsungnak?
Épp ez a problémám.
Simán megvenném én forgalmazóival is. Csak korábbi rossz tapasztaataim miatt. kicsit tartok tőle. Viszont ilyen helyeken hogy Aqua meg Ipon, E digital. baromi drága. Gondolom itt gyártói garanciával mennek a készülékek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!