Hátrány a nem levehető hátlap?
Az LG G2-t néztem ki, mindennel meg vagyok elégedve rajta, egyedül a hátlap zavar. Érthető hogy ez által egy tömörebb érzetű készüléket kapunk. De mi van akkor, ha például lefagy a készülék? Hogyan tovább akkor? (paraszti ésszel, én csak levenném a hátlapot, kivenném az aksit, visszatenném, és bekapcsolnám)
A másik dolog pedig, hogy ha hosszabb útra megyek, vagy nem lesz alkalmam tölteni a telefont, akkor meg lehetne oldani a bajt egy másik aksival. Tehát 2 aksim lenne, ha az egyik lemerül, kicserélném a másikra.
Ha lefagy, akkor van reset gomb.
Aksi csere helyett power bank
A legnagyobb hátrány talán az, hogy az öreg aksit nehéz cserélni, sokan nem szívesen vágnak bele, így szervizbe kell vinni.
De manapság gyorsabban cserél az emberek 90%-a telefont, minthogy megöregedjen az aksi, így ez sem nagy gond, ha csak nem a maradék 10%-ban vagy.
A gyári akkukkal nem szokott baj lenni
.Sokan azt mondják,hogy így vagy úgy kell tölteni,hogy sokáig bírja,de szerintem évekig is elbírja,ha nem terheled túl.
Nekem G2-m van, és, ha néha lefagy, azt a hátlapon lévő gombbal lehet orvosolni, mert minimális fagyás, simán megoldja egy lezárás / feloldás. Extrém esetben kikapcsolás/bekapcsolás, de erre még nem volt példa.
Vegyél hordozható akksit. De ha mész valahova, és nemigen használod a telefont, akkor nem is vészes a merülés se. Pl. egyszer elmentem 2,5 napra és alig használtam a telefont és 80%-os feltöltöttségnél maradtam. (Ugye a kijelző merít sokat.) De egy akksi se sokkal olcsóbb, mint a hordozható.
Szerintem hátrány nekem is ilyen telefonom van: Xperia M2
és ha felmelegszik az aksi nem tudod lehűteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!