LG Shine. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy nincs a telefonomon az ég világon semmi,se kép,se hang,se videó,se semmi,mégis meg van telve a memóriám és semmit nem tudok rátenni.Van memóriakártyám,de ha átküldök egy másik telefonról az enyémre valamit,akkor automatikusan a telefonra menti és úgy kell áthelyezni a memóriakártyára,de mivel a telefonom memóriája meg van telve,így ez sem lehetséges.Valaki segítsen pls.Ja és valaki nem tudja h a mentés helyét meg lehet-e változtatni,hogy egyből mindent a memóriakártyára mentsen?!Előre is köszi.2010. márc. 28. 11:59
1/2 anonim válasza:
hát sajnos nem lehet átállítani, de én ajánlom hogy minél hamarabb cseréld le
nekem az akkuk szálltak el állandó jelleggel... 2napot sem bírtak és teljesen lemerült, majd kaptam új akut, megint ugyan ez.Ezután a szervizből már úgy kaptam vissza 4.alkalom után hogy a külső plekszin semmi baj de belül betört... ugye én nem kapcsoltam be ott helyszínen, csak otthon és így mechanikai hiba miatt már nem csináltak vele semmit... így ugrott nem kevés pénzem.
de a következő telót már csak úgy vettem meg hogy nagyon alaposan utána olvastam :D
2/2 anonim válasza:
beállítások--> alapértelmezés visszaállítása. megkell adni egy 4 jegyű biztonsági kódot. ezt te találod ki. és utána megnézed a memória állapotát--> közös és ott ha 0% akkor jó. legalábbis nekem is ilyen problémáim volta, h akartam küldeni vmit, aztán kiírta, h megtelt a memóriám és semmi nem volt rajta. ez késöbb is megfog telni idővel, mert csak 45732 KB a hely. ezt utána is megtudod csinálni és újra lenullázza, de a memóriakártyádon minden rajt marad. egyébként, h a memóriakártyádra mentse automatikusan, azt nemtom, hogy hogy kell, csak ha fényképezel szerintem akkor lehet megcsinálni azt, hogy ne a telefonra mentse. ja meg a videózásnál. amúgy mindig átkell akkor helyezni. remélem, h tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!