Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Normál sim kártyás?

Lilu8989 kérdése:

Normál sim kártyás?

Figyelt kérdés

Alview Ax4 Nano Plus phabletet rendeltem.Lehet rajta telefonalni is. Az lenne a kerdesem hogy normal sim kell bele? Pl telenoros kari.

Aki ismeri e keszuleket azt kerem segitsen minden infoval a kartya temaban.

Elore is koszonom

2016. jan. 21. 17:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem baj ha nem lesz gyors. Mostani telom is 512ramos es szuperul megy(es nem gagyi telo)
2016. jan. 23. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi az a nem gagyi telefon?

Nekem is van itthon 6 éves HTC 2.3-as droiddal, 512 rammal, tök jól fut rajta a rendszer, de az alkalmazások memória igénye nő és azok bizony már lassúak.

Xperia E1 (4.4 és 512ram) meg rendszeresen bezárja a böngészőt netezés közben, a tárcsázót percekig tart behoznia és még sorolhatnám. A frissítésekkel csak rosszabb lett.

Szóval a lassút ne úgy értsd, hogy pár másodperccel lassabban fog betölteni amit akarsz, hanem elképzelhető, hogy hibaüzenetek tömkelege fog előjönni és olyan tetű lassú lesz az egész, hogy a Háború és békét is elolvasod mellette.

2016. jan. 23. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!