Telenoros kártya biztos hogy jó bele, azt viszont nem tudom hogy normál méretű való-e bele. Egyébként ha microSIM kellene, és normál méretű SIM-ed van, akkor csak annyi a dolgod hogy bemész a szolgáltatóhoz, és megmondod hogy leszeretnéd cserélni a SIM kártyád microSIMre.
2016. jan. 21. 17:54
2/12 anonim válasza:
Már a phablet neve elárulja, hogy az egy kínai hulladék.
2016. jan. 21. 17:55
3/12 anonim válasza:
2. Te a név alapján tudod? A világ telefon kb. 70%-át ott gyártják. Én is onnan rendeltem tabletet. Bár más márkát. Nagyon szuper. Most telefont fogok. Már kína egy-két lépéssel előrébb jár mindenkinél.
2016. jan. 21. 18:04
4/12 anonim válasza:
A normál sim kartya az a bankkártya méretű kártya. Nem hinném volt-e valaha olyan mobiltelefon amibe ez kellett volna.
Azt, hogy amúgy lehet-e bele sim kartyát tenni és ha lehet akkor milyet azt nem sikerül kikeresnem a google segítségével, de azt igen, hogy 512MB ramja van. Az meg rohadt kevés. Szenvedés lesz használni.
2016. jan. 21. 18:05
5/12 anonim válasza:
Mennyibe került? Mert a Tinydeal-on van Cube tablet 21 ért , 1 GB ram-os. Android 5.1, Quad core , 64 bit, 3500 mA akksival.
Sajnállak, mert csak fel fog húzni idegileg ez a tablet.
Ennyi erővel használtan is vehettél volna egy Nexus 7 tabletet.
2016. jan. 21. 18:15
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem ez tetszett meg. Olvastam h azert gyors. Es a meretre mentem :D mint egy tepsi. Belegonxoltam hogy nezhetek ki telozas kozben. Elore nevettem egy jot :d
2016. jan. 21. 18:29
8/12 A kérdező kommentje:
Akcios volt 20 ezer garanciasan
2016. jan. 21. 18:31
9/12 anonim válasza:
Hivatalos oldalukon talaltam meg, hogy "normal" simkartya megy bele. Amugy ez egy tablet, kicsit vicces lenne telefonalasra hasznalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!