Jó telefon a Samsung galaxy grand prime?
Figyelt kérdés
Olvastam a neten több tesztet is, és mindenhol azt mondják, hogy kevés bele az 1 Gb RAM. FPS játékok jól futnak rajta? Melyik androiddal érdemes megvenni?2016. jan. 21. 16:45
1/5 anonim válasza:
Napi használatra, telefonálás, sms, böngészés, facebook szerintem bőven elegendő. De játékokra nem nagyon tudnád élvezhetően használni.(Mellesleg szerintem telefonon egyébként sem lehet normálisan játszani FPS játékkal) Ha minden igaz alapból 4.4-el tudod csak megvenni.
2/5 anonim válasza:
Ha játékok pl 3D játékokra gondolsz akkor elöbb AnTuTu Benchmarkot toltsd le es teszteld a 3d tesztelot is. Ha nem akarod akkor egyszeruen csak a YouTuben kell megnezni hogy milyen a 3D game rajta. De javasolom hogy te magad mérd le mert ugy jobban fogod látni.
3/5 anonim válasza:
Nem, 40ezerért már nevetséges ez a gagyi kijelző, ami benne van
4/5 anonim válasza:
Doogee x5 pro olcsóbban, hasonló áron meg Meizu M2. Ezekkel jobban járnál.
5/5 anonim válasza:
#4.+1.
Ez a telefon a hulladék kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!