Ezek közül a telefonok közül melyiket vegyem meg? (Többi lenn)
Szeretnék venni egy telefont a szülinapom után , ami nemsokára lesz , és kinéztem pár samsungot (csak samsungot veszek , mást ne irjatok) és ezekből szeretném valamelyiket megvenni : Samsung galaxy ace 4 , Samsung galaxy grand 2 , samsung galaxy grand neo plus , samsung galaxy s 4 , samsung galaxy s 5 ! Mindegyikről sok pozitívat hallottam , és szinte mindről kérdeztem ismerőseimet , akiknek több évig van /volt valamelyik telefon és nem voltbsemmi bajuk vele ! SZERETNÉK KÉRNI MINDENKIT , HOGY NE IRJATOK MÁS TELEFONOKAT , ÉS NE IS FIGYMÁLJÁTOK EZEKET , OLYANOKAT SZERETNÉK KÉRNI , HOGY AKINEK VOLT VAGY VAN VALAMELYIK IRJA LE A TAPASZTALATAIT , ÉS ELŐNYT , HÁTRÁNYT , AMI JÓ BENNE , AMI NEM , HASONLÓK !
Én ugy hallottam hogy pl. Mindegxik gyors , jó a kamerájuk , hasonló !
Köszi előre a válaszokat !
FIGYMÁLJÁTOK
Nem inkább fitymálni?
Amúgy tudni kellene azt is, hogy mennyit szánsz rá. Mert egy S5 nem épp egy árkategória egy grand 2-vel.
Nyilván az S5 vagy az S4 i9506-os változata.
* lenne a legjobb választás ezek közül.
(bocs, lemaradt)
Bocsi a helyesírási hibáért
Nem tudom , talán 50.000 a max...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!