Szerintetek Huawei Ascend P7 vagy Huawei P8 Lite bizonyul
jobb választásnak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék új telefont venni, és e kettőre esett a választásom, már csak el kéne dönteni, melyiket vegyem meg. Mi a véleményetek, tapasztalatotok, illetve szerintetek melyik jobb telefon?
Fontos szempontok a kamera (előlapi is), rendszer stabilitása és, üzemidő, kijelző. Minden hasznos vélemény segíthet! Köszönöm előre is! :)
Szaklapok és a statisztika szerint : Kínai fejlesztések gyatrák , akadnak és hamar tönkre mennek . Android se valami klassz , alaplapjukba gyárilag kémszoftverek vannak .
2016. jan. 21. 15:31
2/7 anonim válasza:
Az #1-es hülyeségeket ír, a Huawei csinálja a legstabilabb Androidos telefonokat, amik sosem akadoznak, és iszonyú ritkán fagynak, de az újraindítás akkor is mindig megoldja a gondot, és simán megy tovább! Tapasztalatból írom, P7-esem van, 8 hónapja vettem, és azóta mindennap több órán keresztül használom.
Ami lényeges különbség:
P7: jobb kijelző, elöl-hátul jobb kamera, nagyobb akksi
Az első válaszoló gondoltam, hogy hülyeséget írt, mert én is ugyanezt olvastam, amit írtál, kettes. Szóval, akkor tapasztalatból te a P7-et ajánlanád? :) Még várok véleményeket. A P8 Lite is jó választás egyébként?
szerintem ezeket olvasd el, jól össze van foglalva minden
2016. jan. 21. 16:30
5/7 anonim válasza:
Egy biztos, a Huawei általánosságban nagyon jó márka. Tapasztalatból a P7 nagyon jó, de a P8 Lite is annak tűnik papírforma szerint. Dönteni én nem tudnék, csupán leírtam a 2 közti lényeges különbségeket, innentől rajtad múlik.
2016. jan. 21. 16:59
6/7 anonim válasza:
Dobj fel egy érmét! Nekem p8 lite van. Nagyon klassz mobil. A p7-es is az szerintem, olyan mint a sima p8 a maga idejében. Szóval ezek egyike sem bóvli marketing cucc hanem komoly elit telefon. De ha p7 vagy p8 lite, akkor az utóbbi egy hangyahajszállal. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!