Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei ascend Y530-as készülék...

Huawei ascend Y530-as készülékemet sikerült rootolnom. Na már most valaki bir-e egy működő ROM-ot linkelni hozzá?

Figyelt kérdés

A Rootolás ehhez az átokhoz:Letöltöd a telóra a Towelrootot... futtatod...<make it ra1n> katt..

aztan Szamitogepre letoltod a Kingrootot... telefont csatlakoztatod USB kábellel a Géphez.Fontos hogy a telón be legyen kapcsolva az usb hibakeresés... a program észleli a telót, a zöld gombra kell katintani, és ekezdi a rootolást. Ha sikerült vmilyen kis pipákat kapsz, ha nem...akkor nem emlekszek :D ----a program kínai úgyhogy nem lehet a szövegeket elolvasni :) sok szerencsét további segítségért----lukybali14@gmail.com

2016. jan. 15. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez kérdés volt,vagy válasz?
2016. jan. 16. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy rom rendel :-), parancsolj:

Google:

[link]

első találat:

[link]

itt a download now-ra kattintasz:

[link]

Így letöltheted a telefonodhoz a firmware-t, ez 2014.08.05-ös kiadás.

Egy megjegyzés:

Ha ezt a romot felteszed, kezdeted újra a rootolást, mert ez a teljes rendszert újraírja. A főzött romok -a tapasztalataim szerint- sok esetben gyengébbek a gyári társaiknál. Akku gyorsan merül, nincs vibra jelzés, fm rádió nem jó....

Ha azért rootoltad, mert sok felesleges szolgáltatói progi van rajta, akkor ezt a system app remover apk-val gyorsan orvosolni tudod. Csak arra ügyelj, hogy fontos rendszer progikat ne törölj vele.

2016. jan. 18. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez a ROM van a telón is :D , én kit katre,lollipopra, vagy marshmallowra gondoltam :D ;)
2016. jan. 20. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor nincs sok lehetősèg. Ha nincs gyáribfrissítès, akkor maradnak a custom romok, de azok sokszor gyengèbbek a gyáriaknál. A telefonod rendszere alapban is jó, èn inkább csak a felesleges appokat gyomlálom ki a rendszerből, illetve a nekem kellő grogikat rakom be.

Nèzz utána a google-n custom rom download, ès a telefonod neve...

2016. jan. 22. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!