Hova lett a szabad telefonmemóriám? Mi eszi a memóriámat?
Segítsen vki, mert hülyét kapok! Sony Ericsson K770-em van. 16 MB belső telefonmemóriám van, meg egy 256 MB-os memóriakártyám. A memóriakártyán 32 MB van elfoglalva, mégis úgy jelzi, mintha 60 MB lenne foglalt (196 MB szabad tárhelyet jelez), a telefonmemória meg egyszerűen katasztrofális. 5 MB szabad tárhelyet jelez, holott csak kb 7 MB van elfoglalva, azaz lennie kellene még minimum 9 MB szabad térhelynek.
A telefonban 4 MB-ot, a memóriakártyán 28 MB-ot elnyelt. Azért ez nagyon sok, nekem meg kellene. Hogy lehetne megoldani, hogy pontosan mutassa?
A telefonmemória azóta csinálja, mióta letöltöttem 2 nagy videót a telefonmemóriába, az ette a helyet, de miután kitöröltem őket, azután sem szabadult fel a tárhely, olyan, mintha még mindig rajta lennének a videók. Előtte sokkal több helyem volt.
A pontos adatokat a "saját mappák-memória állapota" menüpontból vettem.
Kérem, aki tud, segítsen! Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!