Vodafone-nál ha elfogy a havi adatforgalom, milyen a sebesség korlátozás?
Vodafone GO+ előfizetést szeretnék kötni és azt írják, a havi adatforgalom elhasználása után 0/0 MBit/s-ra korlátozzák a sebességet. Tudja, valaki, ez mit jelent náluk? Egyáltalán nem lesz net vagy nagyon lassú lesz?
Jelenleg T-mobilos vagyok és itt a korlátozás nagyon lassú netet jelent és ezt is írják (32kbit/s), de autós navigáláshoz ez is bőven elég.
Ennyit szeretnék a Vodánál is, de a 0/0 alapján nem tudom eldönteni, hogy nagyon lassú net lesz vagy csak így fogalmazzák meg, hogy kikapcsolják a netet.
Automatikusan +150MB adatforgalmat aktiválnak 500 pénzért.
Ha jól tudom, utána kikapcsolják.
A 0/0-ban mi nem egyértelmű?
Egyébként bármikor lehet venni pluszt.
Ha mást is érdekel, azóta kaptam olyan infót, hogy ha Vodánál elfogy a net, akkor azért még használható sebességre lassítanak, ellenben Telenornál a 0/0-ás net tényleg nem használható semmire.
#1: +150 megás infót köszönöm, nem tudtam!
#2: Az ügyfélszolgálatot is meg fogom kérdezni, de ugye tudjuk, mennyire szoktak tájékozottak lenni az apróbb részletekben. Arról nem beszélve, hogy a 2 éves szerződés aláírása után 1 hónappal nem hiszem, hogy meghatom őket azzal, hogy "pedig az ügyfélszolgálat nem ezt mondta, ezért fel szeretném bontani a szerződést".
#3: Ha neked egyértelmű, akkor kérlek magyarázd el a 0/0-t! Ezért írtam ki a kérdést, itt a lehetőség elmagyarázni! De ha elolvasod, leírtam fent, mi nem egyértelmű: Az, hogy kb. 0, azaz épphogy van net, kerekítve 0 a sebessége - ami nekem pont elég lehet. Vagy azt jelenti, hogy kikapcsolják a netet, teljesen leállítják, használhatatlan lesz - csak nem ezt írják le. Hogy tovább részletezzem, régebben az volt leírva, hogy "letiltják" a netet vagy pedig az, hogy "lassítják", ami a T-mobilnál most is le van írva, 32kbit/s-re lassítják, csak a Voda és a Telenor írja ezt az idióta 0/0-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!