Nem gyári fügetlen nokia lumia telefon hogyan lehet szoftver frissiteni? Milyen lumia telefonokra érhető el a windows mobile 10? Már kiadták a windiws mobile 10 rendszert? Nyelv telepitése? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Tervezek vásárolni egy nokia kumia 928ast de nem tudom hogy melyiket érdemes meg venni a gyári fügetlent vagy a nem gyárit iletve azt sem tudom hogy milyen rendszer érhető el rá . Meg azt sem tudom hogy a magyar nyelv telepitése lehetséges-e.2016. jan. 10. 16:05
1/2 anonim válasza:
Magyar nyelvet alapból tudjaHivatalos Windows 10 mégcsak lumia 950,950xl és 550 készülékeken fut.Elvileg az idei év első felében jön ki a régebbi készülékekere.Nekem kártyafüggetlen telefonom van de szerintem nincs nagy hátrány ellenkező esetben sem maximum késöbb érkeznek a nagyobb frissítések.
2/2 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem jelenleg Windows 8.1 van rajt.Amiről azt kell tudni hogy nagyon biztonságos és stabil de kevesebb app van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!