Szerintetek Lenovo S60 vagy Samsung Galaxy J5 LTE? Mennyire igaz, hogy az összes Lenovo telefon szoftver hibás, esetleg ez a típus is?
Érdekelnének személyes tapasztalatok, ha valakinek, vagy ismerősének van/volt valamelyik akkor a vélemény róluk.
Gyári alkalmazások mennyisége, melegedés, mennyire akad, gyorsaság, kamerák minősége, igazából minden infónak örülök.
Köszönöm előre is
S60-at nem vennék, mert pont egy éves a telefon, és nagyon gyorsan fejlődik a technológia, ráadásul "régi" telefonoknál a frissítések is elmaradoznak.
Nem szoftverhibásak a Lenovo-k, elképzelhető, hogy volt pár olyan mobil, de melyik márkánál nem?
Gyári alkalmazással sajnos minden telefont teletesznek.
Ha ebből a kettőből kellene választanom, akkor a J5-öt venném, főleg az Amoled kijelző miatt (-> szép színek, fekete igazán fekete, akku-barátabb megoldás, mert a sötét pixeleket kikapcsolja, így sokkal jobban kíméli az erőforrást).
Gyorsasággal szerintem alapfolyamatok során egyikkel sem lenne baj, Lenovon jobban menne a multitasking a több RAM miatt.
Nem vagyok az a nagyon frissítgetős fajta ember, úgy tudom a Lenovora az 5ös android kijött. Az IPS kijelző betekintési szöge nagyobb, és nem annyira erősek a színek. Igazából a kijelző ilyen szempontból nem mérvadó.
Köszönöm a választ:)
"Mivel sötét a telefonn szebb képeket készít" :'D ember sírok rajtad, veszek egy "világos" telefont és máris romlik a minőség? :D ... Menj és képezd tovább magad egy kicsivel, légyszíves.
Nagy az Isten állatkertje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!