Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez vírus, vagy micsoda?

Ez vírus, vagy micsoda?

Figyelt kérdés
Letiltottam egy számot atelefonomon, ami így is mkijelzi, ha az illető hívott. Már másodszorra fordul elő, hogy nagyszámú hívást találok rajta reggelre. Ami gyanús, hogy első alkalommal 17-szer hívott éjjel 2-kor, másodszorra 39!!-szer három órakor hajnalban. Ez ugye valószínűleg valami vírus lehet, ugye? Nappal egyáltalán nem hívnak erről a számról csak éjjel,de máskor is volt már, h ugyanez az ember hívott, akkor valóban ő volt. Most viszont nem szeretném ezt tőle megkérdezni, ezért is tiltottam le. De ilyen nagy számú nem fogadott hívás lehet vírus?Ilyen rövid időintervallumon belül( negyed óra), szerintem nem is tzdna ennyiszer felhívni. Találkozott már valaki hasonlóval?
2010. márc. 24. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel egy csaló hívogat külföldről (ez magyarázza az éjjeli hívást, mivel gondolom ott akkor van nappal), ezeket ha felveszed szép kis számlád lesz. Ha kártyás vagy minuszba is mehetsz. Ne vedd fel ezeket!
2010. márc. 24. 20:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.De nekem ez egy letiltott szám, egy ismerősöm száma, akit letiltottam, és ezt ugyanúgy jelzi ki, mint egy nem fogadott hívást tőle.Lehetséges, hogy az ő számával engem egy idegen hívogat külföldről valamilyen módon? Ennek a számnak a letiltása idézhette elő, h hívogatni tud valaki? Hiszen azonnal elutasítja, nem tudnám sehogyse felvenni...
2010. márc. 24. 20:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Általam jól ismert számot felhasználva hívogathat engem egy idegen külföldről,aki a pénzemet akarja lenyúlni?A szám letiltásának nem lehet ehhez köze?
2010. márc. 24. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:
mutasd meg a pannon/t-mobile/vodafone boltban, jelentsd be, hogy zaklat, ők biztos tudnak valamit csinálni. 40-szer meg én is fel tudok 15 perc alatt hívni valakit, ha igyekezek, szal lehet, hogy ember hív =S
2010. márc. 24. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!