A samsung star 2 készülékhez kell vírus védelem az internethez?
Ezen gondolkodtam el, amikor ma wifivel interneteztem, hogy kell e vírus védelem a mobilra.
Connectify ezzel van a kapcsolat.
nem kell semi féle védelem ezekhez még a nagy okostelefonokhoz sem kell.
de hamá a star2 ről van szó a telenornál vetted ha meg kérdezhetem ?
és mikor,
szerinted van még azaz akció? 5000ft.ért be számítják a régi mobilom ?
igen így vettem, de az akció szeptember 30 tart, ez van a hivatalos oldalon. De ott van az is hogy a készlet erejéig.
és a hivatalos oldalon még mindig kivan rakva a hirdetés, szóval szerintem még érvényben van. Ajánlom hogy híd fel a djuice. Az oldalukon, biztos van valamilyen szám. És kérdezd meg :)
előző vok.
a telóval kapcsolatba milyen tapasztalataid van ?
milyen a net vele tényleg sűrűn dobálja ki netezés közben hogy megtelt a memória ?
és a wifi erős benne,messzire el visz ?a hangszórója jó zenézés közben,nem halk ?az akku jól bírja viszonylag ?
bocs h. ennyit kérdezek de lehet holnap meg veszem.
nemet és kort is írnál légyszi? :)
fiú vagyok 17 éves.
Ami a telefont illeti, az internetezésében elég jó. De nekem a memória megtelést, akkor írja ki, ha internetezés közben túl sok minden van megnyitva a telefonba. A hangszója, jó hangos. A wi-fi, nem nagyon méregettem még, de ha a vécére megyek, akkor is megvan a net a wi-fivel. Kb, öt-hat méter távolság. Az aku 3 óráig kell tölteni és sok internetezés közben is, alig merül.
Jó telefon.
kössz szépen :)
már megvettem ,háát jobbra számítottam menü -ileg de jó,
a hangja nemannyira jó nekem,talán mert eddig walkman telókon zenéztem mostis van egy Hackelt w595 :))
na M1 kössz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!