Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung star 2 készülékhez...

Pink07 kérdése:

A samsung star 2 készülékhez kell vírus védelem az internethez?

Figyelt kérdés

Ezen gondolkodtam el, amikor ma wifivel interneteztem, hogy kell e vírus védelem a mobilra.

Connectify ezzel van a kapcsolat.

2011. szept. 11. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:

nem kell semi féle védelem ezekhez még a nagy okostelefonokhoz sem kell.

de hamá a star2 ről van szó a telenornál vetted ha meg kérdezhetem ?

és mikor,

szerinted van még azaz akció? 5000ft.ért be számítják a régi mobilom ?

2011. szept. 11. 17:06
 2/7 A kérdező kommentje:

igen így vettem, de az akció szeptember 30 tart, ez van a hivatalos oldalon. De ott van az is hogy a készlet erejéig.

[link]

és a hivatalos oldalon még mindig kivan rakva a hirdetés, szóval szerintem még érvényben van. Ajánlom hogy híd fel a djuice. Az oldalukon, biztos van valamilyen szám. És kérdezd meg :)

2011. szept. 11. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Hálás köszönetem :)))
2011. szept. 11. 17:26
 4/7 A kérdező kommentje:
szívesen, remélem szerencséd lesz
2011. szept. 11. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:

előző vok.

a telóval kapcsolatba milyen tapasztalataid van ?

milyen a net vele tényleg sűrűn dobálja ki netezés közben hogy megtelt a memória ?

és a wifi erős benne,messzire el visz ?a hangszórója jó zenézés közben,nem halk ?az akku jól bírja viszonylag ?

bocs h. ennyit kérdezek de lehet holnap meg veszem.

nemet és kort is írnál légyszi? :)

2011. szept. 11. 19:25
 6/7 A kérdező kommentje:

fiú vagyok 17 éves.

Ami a telefont illeti, az internetezésében elég jó. De nekem a memória megtelést, akkor írja ki, ha internetezés közben túl sok minden van megnyitva a telefonba. A hangszója, jó hangos. A wi-fi, nem nagyon méregettem még, de ha a vécére megyek, akkor is megvan a net a wi-fivel. Kb, öt-hat méter távolság. Az aku 3 óráig kell tölteni és sok internetezés közben is, alig merül.

Jó telefon.

2011. szept. 12. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:

kössz szépen :)

már megvettem ,háát jobbra számítottam menü -ileg de jó,

a hangja nemannyira jó nekem,talán mert eddig walkman telókon zenéztem mostis van egy Hackelt w595 :))

na M1 kössz :D

2011. szept. 12. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!