Milyen telefont érdemes venni? Többi lent.
Az elmúlt két évben egyik telefonom se volt jó,most LG G2 mini-m van de ez se jó.
Szeretnék egy normálist telefont ami legalább két évig lehet használni és nem lassul be.Nyár elején venném kb 100.000 FT-t szánok rá.
Milyen telefont érdemes venni?
Ha tényleg hosszú távra kell akkor csak:Motorola,Oneplus,Xiaomi,Meizu,Lumia,Honor,Huawei,Nexus,HTC és az Iphone jöhet szóba de mivel a keret csak 100K így ez a 2 ki is esik.(az Oneplus is túllépi a keretet)
Ami jó ennyiért:Lumia 640XL,Moto X Play 2014,Nexus 5,Huawei P8,Meizu Mx4,Ascend Mate 2,Honor 6,Redmi Mi4,Lumia 920,Honor 5X.Moto-t az Expanysy-ről,Xiaomi-t és Meizu-t az árú keresőről,Huawei-z és a Lumia kapható itthon is.Tudom hogy sok az ismeretlen márka de ezek teljesen rendben vannak szoftverileg és hardverileg is.
Köszönöm a válaszokat.
Én is gondoltam a huawei p8-at.
Akkor a samsungot nem ajánjátok?
A meizu jól néz ki de egyáltalán nem ismerem ezt a márkát.
Iphone-ba melyik a legjobb?
Miért nem jó a G2 mini?
Másrészt én feltenném a kérdést nyár elején, addig kettőt fordul a világ telefonok terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!