Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont érdemes...

Milyen telefont érdemes venni, úgy 57 000 Forintig?

Figyelt kérdés

Lumia 535 van, de eléggé meguntam, h Windows phone-on még a Messenger se működik normálisan, meg semmi alkalmazás nincs rá. Meg a Windows 10 is csak jövőre jön, holott ígérték már októberre is, a béta verzió meg... mindegy :D

Az első gondolatom az volt, h veszek használtan egy IPhone-t, olyan telefonom még nem volt, bár a legtöbb ehhez értő ismerősöm azt mondja, h ezt inkább hanyagoljam.

2015. dec. 26. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Motorola Moto G 3. gen.
2015. dec. 26. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Jól is tették, hogy lebeszéltek téged az iPhone-ról, mert manapság azzal akarnak villogni, menőzni, hogy iPhone-juk van.

LG, vagy Huawei telefont ajánlom az általad említett összegért! :)

2015. dec. 26. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek, én se támogatom annyira az iPhone-t, tehát ha mindenképp Androidos kell, akkor Samsung Galaxy S3 Neo vagy Honor 4X, ha árban ez a plafon, de szerintem nem érdemes kihagyni 60-ért a Huawei P8 Lite-ot!
2015. dec. 26. 13:11
 4/6 A kérdező kommentje:
értem, köszönök minden eddigi választ. de addig nem döntök véglegesen, amíg meg nem szabadultam a mostani telómtól :p
2015. dec. 26. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát pedig jobb inkább előtte dönteni! :D Mert ha megszabadulsz a mostanitól, de utána gyorsan, kapkodva akarsz dönteni, vacillálsz, akkor előfordulhat, hogy néhány napig semmilyen telefonod nem lesz!
2015. dec. 27. 00:12
 6/6 A kérdező kommentje:
van egy régi sz@r telefonom, ami tökéletesen elég telefonálásra, azt a pár napot kihúzom vele :D
2015. dec. 27. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!