Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja lehet a lumia 532...

Mi baja lehet a lumia 532 duql sim telefonomnak?

Figyelt kérdés

Amióta frissítettem win 10-re, azóta ha bekapcsolom a telefonomat, kb 1 óra használat után megjeleni a képernyő közepén egy függőleges fekete csík. Nagyon zavaró! Ha ujraindítom a telefont akkor eltűnik.

Amikor még win 8.1 em volt addig n volt probléma, de viszont időnként a képernyő alján középen megjelenik egy fehér pont.

A kérdésem az lenne, ha visszaállítanám 8.1 re akkor jó lenne-e.

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. dec. 26. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán hogy frissítetted w10-re?
2015. dec. 26. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 435-ön van Windows 10 phone, az Insider programnak köszönhetően. Persze telepítéskor elmondja hogy ez egy béta verzió, de gondolom a kedves user ezen átsiklott.
2015. dec. 26. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem várd meg a hivatalos win10-et... :D

Rakd vissza a 8.1-et és ha az alatt is jelentkezik a hiba, vidd vissza garanciában. Bár mivel újraindítás után megszűnik és az új oprendszerrel együtt jött elő a hiba, tuti, hogy szoftveres gond.

2015. dec. 26. 21:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam visszarakni, de csak a win 10 et állította vissza. Azóta nem tapasztaltam ezt a hibát.

Egyébként azt tudtam hogy béta verzió, csak azt nem hogy ez ilyen hibákkal jár.

Köszi a segítséget!

2015. dec. 27. 12:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Részben megvan hogy miért csinálja ezt.

Amíg 8.1 em volt, addig is ott volt az a fehér pont. És most hogy újra letelepítettem egy Gps speedometer nevű alkalmazást, megint elkezdte. Amint kitöröltem el is tűnt.

2015. dec. 27. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Azóta megint előjött ez a hiba, de megint megcsináltam a Windows insider programmal a frissítést(visszaállítani win 8.1 re nem tudtam), és azóta nem volt vele gond.
2015. dec. 30. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!