Mi lehet a baja a telefonomnak? Többi lent.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy: drága windows phone telefonommal gond van... nokia lumia 520.
láttam neten h van rá win 10, én okos kis fejemmel gondoltam milyen jóóó lesz
hát nekem elkezdte szoftvert frissíteni a drága.... semmi hack semmi.... ugyanúgy mint mikor a 8-at meg a 8.1et tette.
és csinálta... ez este volt....
aztán azóta annyit csinál csak: h zizzzzz nokia felirat, témobil felirat. aztán szépen dolgozik a két kis kerék ami ilyenkor szokott.. és 5 mp után újrakezdi
na a kérdés h h a ***** tudok vele akármit kezdeni?
lumia recovery tool semmit nem csinál
hard resetet is próbáltam... semmi.... valaki valami ötlet?
Ha csak nem regisztráltál az insider programba, akkor biztos, hogy nem tölthetted le a 10-es verziót, ami egyébként egy béta (tehát teszt verzió)
Esetleg miscorost fiókból próbálj meg vele valamit csinálni, talán vannak olyan lehetőségek, hogy legutóbbi biztonsági mentés betöltése, és az esetleg felülírja a telepítést, ha olyan nem lesz, akkor marad a szerviz, házilag már ne állj neki semminek, valószínűleg csak rontanál a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!