A Lumia telefonok miért nem terjedtek el annyira?
Hát először is azért, mert a Nokia későn kapcsolt az okostelefonok piacán. Már rég elterjedtek az iPhone-ok és az androidos telefonok, ők még mindig a hagyományosat nyomták. Amióta a Microsoft kiadta a Windows phone oprendszert, azóta kezd jobban terjedni. iPhone-om sose volt, de akinek van, ódákat zeng róla - el is hiszem, mert a felhasználói élményre teszik a hangsúlyt.
Nekem is Lumiám van, szeretem használni, minden működik rajta, és gyors is.
sokra mész a sokáig kapható frissítésekkel, ha nem adják ki...w10-et mikorra ígérték? október...most mi van? majd januárban kezdik el...aztán majd januárban meg áttolják februárra. érdekes módon az Apple nem késett az iOS 7-tel, pedig azt is pont annyira írták alapjaiból újra, mint a w10-et, és nem volt bugos. ms-nek meg ez sem elég. wp8.1-nek is majdnem 1 év kellett, hogy ne legyen bugos a gyári zenelejátszó...lehetne még solorni a bosszantó dolgokat.
én 1 évig használtam lumiát. elég is volt. a külső alkalmazások ha vannak esetleg, azok is jóval gyengébb minőségűek, mint a másik két platformon...a facebook messenger például még mindig nem támogatja a telefonálást...iOS/androidos változatban ez már legalább 1 éves funkció.
ami miatt nincs elterjedve, az az, hogy egy okostelefont többnyire fiatalabbak használják, ők képezik a piac nagy részét, hisz az idősebbeknek egyszerűbb is megfelel.
na most, egy fiatal meg sír, hogy jajj, nincs snapchat meg anyámkinja...és akkor már egyből el is felejti az egészet.
" Sokáig kap frissítéseket, amíg az android szinte soha."
Ennek első része a majdani homályba vész..
Második része: az én 4 (van 8 is) magos telefonomra már jött ki 3 frissítés, de olyan bő irosdalma van (XDA), hogy ott is van vagy 10.
Továbbmegyek: magam tudom az alap ROMot összeállítani, azt a frisebb appot rakom bele amelyiket akarom és azt dobom ki a régiek közül, amelyiket nem is akarom használni.
Ezzel együtt a Lumiák jó telefonok, de ezeket a lehetőségeket sose kapnám meg.
Nekem ez a szempontom, azon túl, hogy sok általam használt alkalmazás nincs is meg rá.
"Mert gyors, jobban személyreszabhatóbb mint az iphone, van rá alkalmazás(igaz nem annyi mint az androidon) és szerintem a legjobb az hogy ár/érték arányban ez a legjobb telefon. Sokáig kap frissítéseket, amíg az android szinte soha."
A személyre szabhatóság egy 0.Max át tudod színezni a csempéket vagy cserélgetni őket de ez messze van attól.Nekem viszont van egy csomó olyan alkalmazás ami csak Androidra és IOS-re jött ki.Ár/értékben nem mindegyik jó,ezek talán:640,535,930.Mert az új referencia modellen is bugos a WP 10.Láttál te már HTC-t,Oneplus-t,Xiaomi-t,Meizu-t,Motorola-t és Nexus-t?Mert ezek bízony minimum 2 évig támogatják a telefonokat,nem a Samu-ból meg a Sony-ból kell kiindulni ami évente kiad 100 fajtát de támogatni nem bírja...
Az itt a baj hogy sokan megvették régebben az olcsóbb darabokat,ez egy jó példa rá: [link]
Utána meg idejönnek szidni hogy így sz*r meg úgy sz*,persze nem a szemetet kell megvenni és nem mindig azt kell nézni hogy mi van ráírva: [link]
Sokan mondták hogy egy Noname vacak de szerintem a alsó kategória legjobbja és az anyaghasználat és minden rendben van,egy alsó kategóriás Samu pedig egy papírnehezéknek se jó.Na ezért van a folyamatos Android szidása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!