Xiaomi telefonok? Bővebben lent, tapasztalatok mindenképp érdekelnének!
Figyelt kérdés
40-50 ezer forint körül szeretnék telefont venni, és hallottam a Xiaomi-ról, hogy alacsony áron kínálnak minőségi készülékeket. Mindenhol dicsérték eddig, de nem vagyok benne teljesen biztos. Első kérdésem az lenne, hogy ebben az árban, melyiket éri/nem éri megvenni a Xiaomitól(esetleg hol vegyem), illetve, akinek volt már, mik a tapasztalatai, mennyire van megelégedve a telefonjával, illetve a kamerájával?2015. dec. 26. 01:31
1/9 anonim válasza:
Tényleg ilyen rohadt nehéz használni ezt az oldalt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=xiaomi&sbmt=..
3/9 anonim válasza:
Igen, a Xiaomi tényleg jó telefonokat csinál, csak sajnos ebből a márkából sokszor nincs annyi megrendelés, így a legolcsóbb normális boltok közül is egyre kevesebb forgalmazza. Ahogy néztem, 50 ezer körül a Redmi 2 az egyetlen, jelenleg a márka legolcsóbb típusa, ez alatt nincsenek. Nem rossz telefon ez se, de jelenleg ez is csak a PureMobile-nál kapható ennyiért, ami hát nem tűnik annyira jó boltnak! :/ Ha viszont máshonnét rendelnéd, ott már minimum 10 ezerrel drágább, ráadásul annyiért már nem is éri meg, 2x jobb telefonok vannak abban az árfekvésben!
4/9 anonim válasza:
Kizo87
Te mekkora baromságokat hordasz itt össze, hogy egyre kevesebb boltban kapható??
Pont, hogy egyre több helyen lehet xiaomit venni. És nem véletlen, hogy az árak is egyre feljebb mennek.
5/9 anonim válasza:
Kizo, kérlek olvass utána mielőtt írsz. A xiaomi online értékesítést folytat. Van már itt nálunk is, hivatalos forgalmazója, méghozzá a Wayteq Hungary. Én 48 ezerért vettem a redmi note 2es készülékemet. Eustock.hu , giztop, gearbest a jobb forgalmazók
6/9 A kérdező kommentje:
eustock-on láttam note 2-t 55 ezerért, bár most nincs raktáron. Inkább Magyarországon venném, mert ha külföldről rendelem, és fent akad a vámot, akkor még azt is fizethetem rá, +áfa, és máris nem jártam jól
2015. dec. 26. 19:22
7/9 anonim válasza:
Ráadásul én is eustocktól vettem. Arra is hivatalos wayteq gari van. Nézd meg a note 2 prime ot
8/9 A kérdező kommentje:
Az sem rossz, csak az már 64k. Talán még a Meizu m2 note, de azt meg nem ismerem. [link]
2015. dec. 26. 21:12
9/9 anonim válasza:
Hardveresen gyengébb, de Akksiban jobb. Más a rajta futó flyme os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!