Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobileba kicserelnék a...

T-mobileba kicserelnék a telefonom ilyen indokkal?

Figyelt kérdés

1honapja vettem egy iphone 6s-t

Azt vettem eszre mar az ejelen h eleg hangosan kattog a home gomb

Azt gondoltam h biztos mert meg uj :) es h majd 'kikopik' es jo lesz

De nem, eleg zavaro...

Sztetek a t-mibileba kicserelik egy ujra ilyen indokkal?

2015. dec. 23. 07:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Vidd be, kérdezd meg.
2015. dec. 23. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Valeszeg igen, több okból is..

Az apple (a tré mobilon keresztül) nem fog ilyennel vacakolni, inkább cserélnek.

Továbbá legyen meg a vásárlói elégedettség, hiszen mégsem egy 40.000 ft-os készülékről van szó, amit inkább elküldenének szervizbe 2 hétre, de a világért sem cserélnék ha nem muszáj.

2015. dec. 23. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A használatot nem befolyásoló hiba.

Ráadásul eltelt a jogszabályban meghatározott elállási idő, ezért félek, hogy nem fogják cserélni.

2015. dec. 23. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Kedves 3#-as.

Tudtommal az elállási idő csak interneten vásárolt/rendelt termékek esetén érvényes, de kérlek..javíts ki ha tévednék :)

2015. dec. 23. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Internetes vásárlás esetén 14 nap, azt hiszem.

Boltban vásárláskor 3 nap volt korábban, azt nem tudom, hogy ez változott-e. Persze ettől el lehet térni, a Media Marktban 3 nap, az auchanben meg pl. vagy egy hónap a pénzvisszatérítési garancia. De ez ügye mint írtam, boltfüggő. Az ügyfél előnyére bármeddig eltérhetnek a megadottól.

Ezek az indoklás nélküliek.

Amikor a kérdéses időtartamon túllép a vásárló, maradjunk most a 3 napnál, onnantól szervizbe küldik a telefont, nem cserélik. Vélhetően így jár el majd a T-mobile is.

2015. dec. 23. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kicsi az esélye hogy emiatt adnak neked egy zsír új telefont.

Inkább elküldik szervizbe, ahol 3-4 hét alatt kicserélik a gombot.

2015. dec. 23. 09:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Havernak azért cseréltek, mert az az oldalán lévő némító gomb, vagy mi a bánat kattogott, és az egész telót cserélték, szóval gondolom neked is kifogják.
2015. dec. 23. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!