Tényleg tartósabbak a Nokia-telefonok, mint az összes többi?
Figyelt kérdés
Anyukámék folyton azt magyarázzák, hogy azok mennyivel jobbak. Ez csak szerintem típusfüggő?2010. márc. 23. 16:37
1/8 anonim válasza:
szerintem semmivel nem tartósabbak mongyuk egy sony-nál, ez hülyeség jók a nokiák de ne mondják h tartosabbak egy sonynál vagy egy samsungnál
2/8 anonim válasza:
Dehogy tartósabbak.Ez csak amolyan városi legenda, mint az, hogy a volkswagen autók milyen jók.Közben meg a régi legendás minőség már sehol sincs.Nagy a harc a gyártók között nyomják kifelé a sok szoftver hibás,kidolgozatlan szart.
3/8 anonim válasza:
A régi Nokiák valóban jók voltak és tartósak is, de az újabbak (pl ismerősömnek N73 van és egy rakás sz*r, lassú mint a csiga) már semmivel sem jobbak mint bármi más, sőt...
Nekem először volt Nokiám (6610), de aztán áttértem SonyEricssonra mert sokkal többet tud, egyáltalán nem 'bírja' kevesebb ideig és nem is drágább.
4/8 anonim válasza:
Meg szep hogy tartosabbak a multkor az egyik nokiank vizbe esett es kiszaradt tokeletesen mukodik de ugyanezt probald meg samsunbgal vagy sonyval...milesz? hat kuka
5/8 A kérdező kommentje:
Nem ilyen "extrém" esetekre gondoltam a tartósságot, hogy úszni megyek vele, hanem normál elhasználódásra.
2010. márc. 23. 19:37
6/8 anonim válasza:
ismerösöm sonyja a balcsiba fürdött egyett nem vette észre h a gatyájába van aztán kiszáritotta és még mindik mükszik:D
7/8 anonim válasza:
Apám,aki bár használja a telefont rendesen,de 2 év alatt 3 Nokiát nyírt ki :)
A Samsung B2100-a már 1 éve tökéletes.
Szóval NEM!
8/8 anonim válasza:
jó hát de az b2100 átmész vele kocsival megse kottyan neki mobilarénán fenn van a tesztje a sonimmal hasonlították össze:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!