Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg tartósabbak a Nokia-te...

Tényleg tartósabbak a Nokia-telefonok, mint az összes többi?

Figyelt kérdés
Anyukámék folyton azt magyarázzák, hogy azok mennyivel jobbak. Ez csak szerintem típusfüggő?
2010. márc. 23. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem semmivel nem tartósabbak mongyuk egy sony-nál, ez hülyeség jók a nokiák de ne mondják h tartosabbak egy sonynál vagy egy samsungnál
2010. márc. 23. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy tartósabbak.Ez csak amolyan városi legenda, mint az, hogy a volkswagen autók milyen jók.Közben meg a régi legendás minőség már sehol sincs.Nagy a harc a gyártók között nyomják kifelé a sok szoftver hibás,kidolgozatlan szart.
2010. márc. 23. 17:05
 3/8 anonim válasza:
100%

A régi Nokiák valóban jók voltak és tartósak is, de az újabbak (pl ismerősömnek N73 van és egy rakás sz*r, lassú mint a csiga) már semmivel sem jobbak mint bármi más, sőt...

Nekem először volt Nokiám (6610), de aztán áttértem SonyEricssonra mert sokkal többet tud, egyáltalán nem 'bírja' kevesebb ideig és nem is drágább.

2010. márc. 23. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Meg szep hogy tartosabbak a multkor az egyik nokiank vizbe esett es kiszaradt tokeletesen mukodik de ugyanezt probald meg samsunbgal vagy sonyval...milesz? hat kuka
2010. márc. 23. 19:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem ilyen "extrém" esetekre gondoltam a tartósságot, hogy úszni megyek vele, hanem normál elhasználódásra.
2010. márc. 23. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
ismerösöm sonyja a balcsiba fürdött egyett nem vette észre h a gatyájába van aztán kiszáritotta és még mindik mükszik:D
2010. márc. 23. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Apám,aki bár használja a telefont rendesen,de 2 év alatt 3 Nokiát nyírt ki :)

A Samsung B2100-a már 1 éve tökéletes.

Szóval NEM!

2010. márc. 23. 21:18
 8/8 anonim ***** válasza:
jó hát de az b2100 átmész vele kocsival megse kottyan neki mobilarénán fenn van a tesztje a sonimmal hasonlították össze:P
2010. márc. 24. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!