Milyen telefon kérjek karácsonyra?
PC-t vagy konzolt kérj, ha játszani akarsz, ne telefont bakker, azt nem arra találták ki. :D Egyik sem visz el bármit, még a legújabb, legnagyobb képernyős sem, mert az appokat folyamatosan frissítik, és előbb-utóbb minden telefon kevés lesz hozzá, hogy aztán meg kelljen venned a még nagyobb kijelzős, még nagyobb memóriás, még drágább modellt.
Komolyan ez már nevetséges, hogy valaki gamelésre akar telefont. Hihetetlen, mi lett a mai gyerekekből. :D
Játékra szerintem is inkább PC-t vagy konzolt.
Ha meg tényleg "gamlésre" kell akkor szerintem Nexus 6,ha tényleg nagy kijelző kell akkor P8 Max vagy Nexus 6P.
-OnePlus 2
-ASUS ZeFone 2 Laser
-Xiaomi Redmi Note 2
-Meizu m2 note
-Huawei P8 Lite
-HTC one m9
-Sony Z5
- LG G4
-Honor 7
-Nexus 6
-Microsoft Lumia 950/ Lumia 950 XL
Ezek lehet nem divat telefonok mint a TouchWiz miatt fél év után belassuló Samsung vagy a kis kijelzős alig tudó iPhone amiben az iOS az egyetlen értékelhető dolog, de kicsi a proci, aku meg kb minden. De ezek a telefonok amiket felsoroltam most a legjobb telefonok.
Weblap készítéshez, na mostmár visítok :)
A PC nem jó? Nem elég jó fejlesztéshez, nem tudja a kódokat igaz, de a gamlés telefon fogja tudni. Kb. akkor mindened megvan de még nem elég neked, kell egy 80-90e Ft-os telefon is.
"-OnePlus 2
-ASUS ZeFone 2 Laser
-Xiaomi Redmi Note 2
-Meizu m2 note
-Huawei P8 Lite
-HTC one m9
-Sony Z5
- LG G4
-Honor 7
-Nexus 6
-Microsoft Lumia 950/ Lumia 950 XL
Ezek lehet nem divat telefonok mint a TouchWiz miatt fél év után belassuló Samsung vagy a kis kijelzős alig tudó iPhone amiben az iOS az egyetlen értékelhető dolog, de kicsi a proci, aku meg kb minden. De ezek a telefonok amiket felsoroltam most a legjobb telefonok. "
-Galaxy S6 mindet veri, 2015 legjobb telója is egyben. Nem fog belassulni.
Szóval kedves kérdező,a te telód az a galaxy s6. Márcsak megkel venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!