Szeretném magam meglepni karácsonyra egy új telefonnal. De milyennel?
Figyelt kérdés
Olyan 100 ezer forint körül gondolkoztam, telefont illetőleg. Nézegettem az Iphone5, 5C, 5S készülékeket, de annyira nem fogott meg.. az 5S megfogna, de 140ért kapnék. Gondolkoztam Samsung Galaxy S4-S5ön, vagy Note2, Note3 készülékeken, de nem tudtam döntésre jutni. Használt telefont nem szeretnék, mielőtt valaki azt javasolná.2015. nov. 24. 23:16
1/5 anonim válasza:
Esetleg Sony Xperia Z2 ? 100 ezer körül én biztosan olyat vennék!
2/5 anonim válasza:
Pont ide írta a reklám:
Huawei P8 Lite
3/5 anonim válasza:
A Copodium ranglistája szerint az első 3 helyen a Nokia Lumia 735, HTC One M7 és a Samsung Galaxy S4 telefonok állnak a közép kategóriában ( Közepes kijelző méret és közép árkategória) Őket nézd meg! Persze többet is meg tudsz nézni böngéssz az oldalon hátha megtalálod a legmegfelelőbbet :)
4/5 vatafak válasza:
meglepni?magadat? mámint h nem fogsz tudni róla h veszel egy telót és kari reggel eccer csak ott találod a fa alatt? :P
5/5 aszlan válasza:
En évekig foglalkoztam telefonokal javitotam töb mint 9evig. Es termeszetesen töb 100br ment at a kezenem.en anyut mondhatok.egy Nokia lumia 820.lenyugozot.2eve gincsolom nem kímélve.sokat internetezek velle tereroben kamera stb tökéletesen megfelel..a Windows telefonok nagyon megbizhatoak.nem omlik ősze a szoft rajta Sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!