Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik jobb telefon?

Melyik jobb telefon?

Figyelt kérdés
Sony Ericsson K550i vagy Samsung Corby
2010. márc. 23. 14:54
 1/6 anonim válasza:

Nekem eddig csak sony ericssonom volt és nekem bejött..de ha te nemannyira szereted a sony-t akkor itt megnézheted az adatait [link]

(mondjuk nekem csak a K550i nemjönbe mert kicsi a billentyűje, de tetudod)

2010. márc. 23. 15:04
 2/6 A kérdező kommentje:
K550i-m van vagy másfél éve és nagyon szeretem, de a Samsung Corby-ba is beleszerettem. Viszont nem veszem meg ha rosszabb telefon, annak nem lenne értelme.
2010. márc. 23. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Állítólag olyan mint egy gyerektelefon a samsung corby.

Amúgy hány éves vagy?

Milyen fajta Corby-t szeretnél venni a simát? Mármint nem a text-eset.

2010. márc. 23. 15:24
 4/6 A kérdező kommentje:

A simát szeretném

20 éves vagyok, lány

2010. márc. 23. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
egyértelmű, hogy a sony. Nekem samsung s5230-am van, a corby volt az első amit kinéztem, de nagyon rossz tapasztalatokat és infókat hallottam felőlle, meg kinézetre se vmi nagy szám. Akkor inkább sony.
2010. márc. 23. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is a Sony-t ajánlom, mert volt nekem is samsungom, bár nem Corby, de egy év után kipurcant, azóta Sony-m van. Megvagyok vele elégedve.
2010. márc. 23. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!