Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik? IPhone...

Szerintetek melyik? IPhone 6/6plus/6s/6splus? Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Diákmunkával sikerült összeszednem annyi pénzt,hogy ezek közül a telefonok közül bármelyiket meg tudnám venni.:) Édesanyámnak lenne,szóval nagyon örülök neki. Na de egy szónak is száz a vége,ő skypera használná,fotózásra,e-mail olvasásra stb.:)

Most 4s-e van,és a baj,hogy kicsi a képernyője..De tudtok segíteni?:)

2015. dec. 9. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
igazából tökmind1 h 6 vagy 6S. inkább az a nagyobb kérdés, hogy a 4,7 elég lenne-e már, vagy esetleg az 5,5" nem-e nagy lenne már neki. én biztos nem vennék plus-t, nekem elég a sima 6 is. ilyen felhasználás mellett szerintem a 6S teljesen felesleges pénzkidobás, de te döntösed. én méretfüggően 6/6plus-t választanám.
2015. dec. 9. 16:55
 2/3 anonim válasza:
Szerintem egy nőnek nagy a plus, legalábbis én ezért nem választottam és más lányoknál is furán néz ki. A 6nak is elég nagy a kijelzője, a rose gold viszont különleges, ha megteheted hogy a legújabb modellt veszed akkor szerintem azt válaszd :)
2015. dec. 9. 16:58
 3/3 anonim ***** válasza:

6S rosegold ba ha most veszed, anyumnak is az van imádja.

Viszont ha nem sűrgős akkor rakd félre a pénzt és várd meg az i7-et.

2015. dec. 12. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!