Ha valakinek van mobilja, minek vesz mellé ipodot is?
Figyelt kérdés
Zenéthallgat rajta, de mobillal is lehet zenét hallgatni, akkor minek egy drága ipodot is venni?2015. dec. 9. 11:16
1/8 Tengor válasza:
Mert ha lemerül a zenelejátszója még tud telefonálni.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, de nem túl drága ahhoz egy ipod? Más zenelejátszót is lehet venni nem? Vagy az ipod a legjobb?
2015. dec. 9. 11:20
3/8 anonim válasza:
mert pl. sportolashoz nem akar az ember bazi nehez telefont magaval hurcolni.
4/8 Tengor válasza:
Az egyik legdrágább biztosan. A "jó" definíciója elég elvont, nem lehet kijelenteni, hogy az a legjobb.
Amúgy meg mindenki arra költi a pénzét, amire jónak látja.
Egyébként miért nem a vásárlót kérdezed meg?
5/8 anonim válasza:
A duty freeben akartam egy feher bose fulest venni, azt az elado mondta ha veszek egy 8gb-os feher ipod touchot ko ad 15 font engedmenyt. Azt igy lett nekem is. Nem banom.
6/8 anonim válasza:
ilyen kérdés eszembe sem jutott, amikor az asus tablet(150e)mellé vettem egy LG G3-at..jó, ha van otthon.
pénz kérdése.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi
2015. dec. 10. 11:02
8/8 anonim válasza:
Jókérdés..
Nemtudom..nekem van 3 ipad em de hogy minek...ja tudom..me van rá pénzem... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!