Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám a telefonomat...

Seres Timon kérdése:

Hogyan tudnám a telefonomat tölteni a testem energiájával? (talán kicsit bután hangzik de a többit leírom)

Figyelt kérdés

Láttam egy videót, amiben lépésről lépésre megmutatják ez hogyan lehetséges, nekem viszont nem működött. Itt a videó: [link]

A baj az lehetett számomra, hogy nincs konkrétan ezüst érmém (Magyar Forinttal nekem sajnos nem működött.)

Tehát ha valaki tud segíteni abban, hogy mivel lehetne kicserélni az ezüstöt azt nagyon megköszönném :) És persze más ötleteket is elfogadok ^^

(Nem gondolom ezt komolyan, hogy rendesen menne, de érdekesség képp bemutatnám fizika órán, biztosan tetszene pár embernek)

2015. dec. 7. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ember ujjai között mindig van 5 volt feszültség, legalább fél amperes terhelhetőséggel. Hogy hogy ezt csak most fedezték fel??
2015. dec. 7. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Az emberi testnek van energiája, minimálisan de tölthető egy telefon pár amperen. Viszont ehhez egy rosszabb minőségű (kevesebb amperes) usb csatlakozó kell a telóhoz, de ha ezüstre van szükség, akkor a régi 200-asokat nézném meg, hogy hátha működik (1990-es évekbeli)

de rézzel is megpróbálnám.

2015. dec. 7. 21:20
 3/7 A kérdező kommentje:

'zoligyerek', tisztában vagyok vele, hogy erre nem msot jöttek rá az emberek, viszont arra eddig nem gondoltam, hogy ez is lehetséges.

Van valahol egy régi 200Ft-osom, de nem tudom, hol lehetne találni/venni/kapni/szerezni(bármi ><) egy másikat :D De majd valahogy összehozom, köszi :)

2015. dec. 7. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs mit bemutatni. Az iratkapocs legalább 2 de inkább 3 érintkezőhöz hozzáért az USB dugóban, két azonos anyagú fémdarab, aminek azonos az elektronegativitási potenciálja, semmilyen savas vagy lúgos közegben nem lesz köztük potenciálkülönbség, a száraz papír és a zsíros emberbőr pedig nem szerepel a galvánelemhez felhasználható elektrolitok között.
2015. dec. 7. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, gondolod ettől rá fog jönni?
2015. dec. 7. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem, de legalább megpróbáltam.

A kérdező helyében az önmagába bedugott hosszabbítóval próbálkoznék, amit egy önygújtó piezo-krisztályos nagyfesz gyújtójával aktiválnak, és lőn, végtelen ármkör...

2015. dec. 7. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a seggedbe dugod , működni fog.
2015. dec. 8. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!