Hogyan tudnám a telefonomat tölteni a testem energiájával? (talán kicsit bután hangzik de a többit leírom)
Láttam egy videót, amiben lépésről lépésre megmutatják ez hogyan lehetséges, nekem viszont nem működött. Itt a videó: [link]
A baj az lehetett számomra, hogy nincs konkrétan ezüst érmém (Magyar Forinttal nekem sajnos nem működött.)
Tehát ha valaki tud segíteni abban, hogy mivel lehetne kicserélni az ezüstöt azt nagyon megköszönném :) És persze más ötleteket is elfogadok ^^
(Nem gondolom ezt komolyan, hogy rendesen menne, de érdekesség képp bemutatnám fizika órán, biztosan tetszene pár embernek)
Az emberi testnek van energiája, minimálisan de tölthető egy telefon pár amperen. Viszont ehhez egy rosszabb minőségű (kevesebb amperes) usb csatlakozó kell a telóhoz, de ha ezüstre van szükség, akkor a régi 200-asokat nézném meg, hogy hátha működik (1990-es évekbeli)
de rézzel is megpróbálnám.
'zoligyerek', tisztában vagyok vele, hogy erre nem msot jöttek rá az emberek, viszont arra eddig nem gondoltam, hogy ez is lehetséges.
Van valahol egy régi 200Ft-osom, de nem tudom, hol lehetne találni/venni/kapni/szerezni(bármi ><) egy másikat :D De majd valahogy összehozom, köszi :)
Nem, de legalább megpróbáltam.
A kérdező helyében az önmagába bedugott hosszabbítóval próbálkoznék, amit egy önygújtó piezo-krisztályos nagyfesz gyújtójával aktiválnak, és lőn, végtelen ármkör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!