Samsung galaxy S3 Neo telefonomat szervizbe vigyem, vagy akksit cseréljek? (bővebben lent)
Kb szerdán sikerült kikapcsolásig merítenem a telefonom. Feltettem töltőre, és egyből használni is kezdtem. Kb 10-15 perc múlva így elkezdett remegni a képernyő, és halvány csíkok jelentek meg rajta, majd kikapcsolt. Hagytam tölteni kikapcsolva, mert nagyon megijedtem. Egész éjjel kikapcsolt állapotban volt töltve, de semmit nem töltött reggelre, ráadásul be se tudtam kapcsolni. Még aznap délután feltettem töltőre megint kikapcsolva, és elég hamar feltöltötte100-ra. Elkezdtem használni, viszont ilyen 25% környékén feltettem megint, de közben használtam. Már vagy 2 órája így volt, és még mindig 25%-on volt, majd megint jöttek a csíkok és kikapcsolt. Mire bekapcsoltam 1%-ot írt ki.
Aznap éjjel, meging kikapcsolt állapotban hagytam tölteni, reggelre kb 35%-ra vitte fel. Egész nap töltőn volt (kikapcsolva) és mikor hazaértem megnéztem, és 70%-ra töltötte csak fel.
A mai nap 34-35% környékén feltettem tölteni, de használtam, és kb fél óra múlva kikapcsolt, és megint 1%-on volt.
Mi lehet a baja? Szerviz vagy akksi csere?
Basszus a zárlatba bele se gondoltam.
Mostanában a koleszban volt egy kis problémánk a konnektorokkal, lehet tényleg az volt,
Mondjuk erre kicsi esélyt látok, mert a mai eset közben már itthon voltam..>< Szóval valószínű akksi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!