Szerintetek melyik telefon a jobb?
Figyelt kérdés
Légyszíves segítsetek mert nem tudom eldönteni melyiket vegyem.
SAMSUNG GALAXY CORE PRIME VE
vagy.
hauwei y5
Melyik a jobb?
2015. dec. 7. 11:56
2/5 anonim válasza:
A Core Prime-nak gyorsabb a processzora, nagyobb kapacitású microSD-vel bővíthető, van rajta NFC és Wifi Direct, ennyi, tehát mindenképp jobb, viszont az árát nem vagyok benne biztos, hogy megéri, jobbak is vannak náluk hasonló árfekvésben! :/
3/5 anonim válasza:
Ha egy lapra leírod, hogy melyik mit tud a Samsug galaxy Core Prime fog kijönni.
Viszont én a Huawei y5-re szavazok, mert a Samsungból legyen csúcskategóriás vagy bármi más napi használat mellett fél évre rá belassulnak. A Samsungot nem véletlen szidják sajnos. A Huawei-t se szerettem viszont most elég stabil telefont gyárt.
Ha csak ezek jöhetnek szóba egyértelmű, hogy a Huawei y5.
4/5 anonim válasza:
Jó a Huawei mostanában,nem véletlen az új Nexus-t is ők gyártották.A Samsung-ot a TouchWiz miatt szidom én is,mert az kegyetlenül lelassítja a telefont,a másik a gyenge minőség.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2015. dec. 8. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!