Norbi-5 kérdése:
Telefon vásárlás ellőt állok és nem tudok dönteni Szerintetek melyik a jobb, a HTC One M9 vagy A HTC One A9?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 22:32
1/6 anonim válasza:
Pedig szerintem egyértelmű a dolog, az M9 sokkal jobb: gyorsabb processzor, nagyobb ram (3 gigás verzió is van), jobb kamera, nagyobb akksi, mégis olcsóbb! Ennyi köztük a lényeges különbség. Szoftveresen pedig bár alapból 6.0 Marshmallow van az A9-en, de az M9 is frissíthető ugyanerre. M9 sokkal jobb!
2/6 A kérdező kommentje:
Kösszi
Annyi hogy az A9 ben van ujlenyomatolvasó,
én mind a kettőtt egyforma árban tudnám meg venni
2015. dec. 7. 15:58
3/6 anonim válasza:
Attól függ, mennyire fontos neked az ujjlenyomat olvasó.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen fontos, de jó ha van :-)
amugy nekem is az M9 tetszik jobban, csak azt hallotam, olvastam róla hogy nagyon melegszik, tudsz eről valamit?
2015. dec. 7. 16:28
5/6 anonim válasza:
Mondjuk mikor megjelent a Snapdragon 810, sajátos tervezési hibája, hogy nagyon melegszik, jobban mint kéne! Azon kívül, hogy hamar átadja a hőt a burkolatnak (kb. 37°C), kicsit belassul, de állítólag nem jelentős a különbség.
6/6 anonim válasza:
Bár nem tudom, hogy ez hosszú távon mennyire megbízható működés szempontjából. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!