A következőkre használom a telefon:. Milyent vegyek?
Figyelt kérdés
Egy nap csak a Facebookot, Messengert és játékokat használok. Ezek mellett ugye az alapfunkcók még.
Milyen telefont vegyek, ha azt szeretném, hogy ne akadozzon, és hogy ne is legyen régi?
Gondolok ezek után még nagyon sok lehetőség merül fel. De mégis. Az árat illetően, maximum 100.000 forintig gondolkozok.
2015. dec. 3. 21:18
11/16 anonim válasza:
Ne is foglalkozz vele, vannak, akik nem tudják elképzelni, hogy vannak olyan droidosok is, melyek nem akadoznak! Nekem több mint fél éve megvan a Huawei P7, mindennap legalább 4-5 órát nyúzom, vagy többet, és abszolút nem lassul, gördülékenyen fut a rendszer, fagyás is csak havonta max. 2x, de újraindítom, és semmi gond!
12/16 anonim válasza:
utolsó,jó ,hogy egy véleményen vagyunk:D
13/16 anonim válasza:
Nekem mindegy, ti tudjátok. Ezek szerint van nem laggos droid. Mármint hosszútávon sem laggos. :D
14/16 anonim válasza:
#13.Van,nekem a 2 éves Sony Xperia M-em(C1905)nem laggol,pedig van rajta játék meg minden,a telefonáláson kívül mindenre használom.
16/16 anonim válasza:
De amúgy ez alapvető: ha a hardver is kellően erős, és a rendszer is jól van optimalizálva, akkor a droid sem akad, hosszabb távon sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!