Fülhallgatót tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyat keresnék aminek jó a szigetelése. Mármint hogy amennyire csak lehet kiszűrje a külső zajokat (sokat járok tömegközlekedéssel. 3-as metró,meg a buszok....ha ezeket már nagyjából leszűri is nagyon örülök). Ennyi igényem lenne meg ha lehetne akkor kényelmes is. Mindenféle zenét hallgatok tehát az átlagos hangzás is tökéletes, nem fontos hogy plusz basszus meg ilyenek. Az árat olyan 5000 Ft-ig gondoltam de ha valaki azt mondja egy drágábbra hogy tényleg nagyon jó akkor lehet azt is megvenném. Ha tudnátok személyes tapasztalatot akkor azt megköszönném :)2015. dec. 3. 18:17
1/11 anonim válasza:
Skullcandy. Érdemes az ünnepek közeledtével szétnézni a webshop-ban ;)
2/11 anonim válasza:
JBL E10. Imádom. Tökéletes basszus, doboz jár hozzá, csak az elején a fülem fájt egy kicsit, de ez szentem csak egyéni probléma volt.
3/11 A kérdező kommentje:
Ez JBL jónak néz ki. A Skullcandyből pontosan melyiket ajánlanád?
2015. dec. 5. 21:36
4/11 anonim válasza:
Szkullkendit ne... :)
Audiotechnika
5/11 A kérdező kommentje:
Abból melyiket használod te? Vagy közvetett tapasztalatod van valamelyikkel?
2015. dec. 6. 17:35
6/11 anonim válasza:
Nekem ilyen van. Teljesen hibátlan, nagyon szépen szól, vízálló. Sportoláshoz használom, nekem teljesen bevált az előzőekhez képest.
És ugye az audio-technika elég nagymúltú cég, teljesen megbízható.
7/11 anonim válasza:
A ful mogott elvezetett dolgok, gyakran kellemetlen nyomast gyakorolnak rovid idon belul. En ilyet nem valasztanek. Es csucsmodelt sem. Erthetetlenul dragak, es egy kabelszakadas gari utan, full ciki tud lenni.
8/11 anonim válasza:
Használom egy ideje, és soha nem volt kényelmetlen, sőt annyira kényelmes hogy észre sem veszem hogy rajtam van.
A minőségibb daraboknak az anyagfelhasználása jobb mint a kínai vackoké, azért annyira nem szakadnak. (És ugye nem cibálni kell)
Elérhetetlen? Segélyből biztosan...
9/11 A kérdező kommentje:
A füles is ránézésre tetszik. Bár én nem vennék sportfülest a zajszigetelése miatt. De maga a márka nem tűnik rossznak amiket így nézegettem. Akkor ezt is felveszem a JBL mellé
2015. dec. 6. 20:41
10/11 anonim válasza:
Van hozzá többféle gumiharand, azt hiszem 6 vagy 8 pár külömböző méretben. Fele nem "hangszigetelős" utcai használatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!