Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek is ciki?

Szerintetek is ciki?

Figyelt kérdés

29 évesen elmaradott vagyok mert nincs facebook elérhetőségem és egy Samsung E1200 mobilom van??

A munkatársaim kb úgy néznek rám mint egy hatlábú borjúra.

2015. dec. 1. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem sincs Facebookom és nem is lesz, sok múlik a kommunikáción, ha látják rajtad, hogy nem vagy mas területeken lemaradva a korral csak épp ezeket nem tartod hasznos vagy fontos dolgoknak, vagy esetleg időrablónak tartod akkor meg fogjak érteni, ha meg nem köt érdekel, nézd te őket hat lábú borjúnak.
2015. dec. 1. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem van facebookom, de néha boldogabb lennél nélküle. A telefon kicsit ciki, vegyél egy okosat.
2015. dec. 1. 10:29
 3/4 anonim válasza:
100%
Az a ciki, hogy majdnem 30 évesen ilyen kérdést teszel fel :D
2015. dec. 1. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:

A Facebookból való kimaradás nem ciki, viszont egy remek kommunikációs forma, mivel rengeteg mindenkit ellehet ott érni. Minden más elektronikus kommunikációs szolgáltatást maga mögé nyomott, mivel szinte tényleg mindenkit meg lehet találni.

Attól, hogy "van fészbukod", még nem válsz 13 éves tinip*csává, sokakban ez a visszatartó erő.

Én is használom lassan 7 éve, de ezidő alatt kb. semmit nem írtam ki, osztottam meg, vagy "lájkoltam".

Viszont minden ismerősömet eltudom érni, szinte bármikor.

A telefon pedig ugyan ez, nem ciki, de jó tartani a fejlődést a technikával.

Egy okostelefon kiváltja a GPS-t, zenelejátszót, kézi játékkonzolt, fényképezőgépet, kamerát egy átlag felhasználó számára, internetelérést biztosít, és még rengeteg hasznos alkalmazás van rá.

2015. dec. 1. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!