Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az iPHONE 6...

Mi a véleményetek az iPHONE 6 telegonról? A fiam ezt szeretne karácsonyra.

Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
ne szeressen :D dolgozzon meg érte :D én is ezt tettem, meg is becsülöm. ajándéknak szerintem kicsit drága, pláne ha ilyen kérdés kell ahhoz, hogy megismerjék ezeket a telefonokat :D
2015. nov. 30. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
ku*rva drága.
2015. nov. 30. 21:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Én a telefonról kértem véleményt. Az, hogy mennyi pénzért veszek ajándékot a gyerekemnek szerintem rám tartozik.
2015. nov. 30. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
2015. nov. 30. 22:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. nov. 30. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
7%
Csak ilyenkor elönt a pulykaméreg, hogy én milyen ortályozást kaptam volna apámtól ha bejelentem hogy egy ilyen drága telefont kapok karácsonyra. De hát ez van, akinek nincsenek pénzes szülei, annak csak ilyen nyomorult élet jut...
2015. nov. 30. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
kapok- *kérek
2015. nov. 30. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is mindenkinek szíve joga mit vesz a gyerekének. Annak idején amikor még mobil telefon is alig volt, szüleimtől kaptam egyet fel év használat utan eladtam, a pénzt befektettem majd vettem egy sokkal jobb készüléket, majd igy tovább, azóta se vettek nekem mobilt és nem azért mert ne tudtak volna hanem látták, hogy belevaló kölyök voltam. Azóta is minden értékre vigyázok és igyekszek jó sáfár lenni. Hála a szülőknek akik annak idején nem sajnálták tőlem azt a draga ajándékot. Az iPhone egy kiváló készülék, egyszerű es gyorsan kezelhető, jó a design is, nekem a 6 Plus van es nagyon szeretem, teljesen kihasználom, elsősorban munkára, de szórakoztató eszköznek is kiváló eszköz.
2015. nov. 30. 22:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. nov. 30. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!