Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Úristen most mit csináljak?

Úristen most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Samsung E250 telóm van. A zsebembe véletlenül megnyomtam a Vodafone live opciót és azóta ott van egy G betű az aksi jel mellett balra. És nem tudom se kikapcsolni se semmi a Vodafone Live-ot...és jönnek az üzik h GPRS forgalma meghaladta a 10 KB-ot meg ilyesmi..és szedi le a pénzt...:@ segítséééééég:@:@
2010. márc. 20. 22:29
1 2
 11/17 anonim válasza:
66%
Mostanra kb fél milliónál járhat a pénzlevétel.
2010. márc. 20. 23:49
 12/17 anonim ***** válasza:
nem lehet vhol a hálózati kapcsolatoknál kikapcsolni? =S
2010. márc. 21. 00:02
 13/17 anonim válasza:

vedd ki az aksit es dobd el. kajak en ezt csinalnam. aztan menny oda szuledihez mikozben gyorsan elmondod nekik es beszolsz nekik : adjatok egy telefont h felhivjam az ugyfelszolgalatot odaadjak es talan csak 10% eselyedvan arra h leharapjak a fejed. es a telefon is megvan,meg a problema is megvan oldva

enyi eleglesz?? :D:D

2010. márc. 21. 01:46
 14/17 anonim válasza:
59%
ez a teló egy naon szar teló gyárilag ilyen nem toc vele mit csinálni
2010. márc. 22. 15:13
 15/17 anonim ***** válasza:
aksi kivesz telefon szétver egy basz0tt nagy kalapáccsal kidob és megszakadt a kapcsolat...
2010. márc. 22. 19:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Na sikerült? :)
2010. márc. 22. 20:00
 17/17 anonim válasza:
hat sajnalom, en egy szaki vagyok es te vegleg elrontottad a telefonodat, ezen tul eleted vegeig fogja szivni a penztarcadat es minden egyes 10 kilobajtal kozelebb leszel a halalhoz.10 eve uzom az ipart, telefonokat adok, veszek - lopok.adhatsz a szavamra ;)
2010. márc. 25. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!