Úristen most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Samsung E250 telóm van. A zsebembe véletlenül megnyomtam a Vodafone live opciót és azóta ott van egy G betű az aksi jel mellett balra. És nem tudom se kikapcsolni se semmi a Vodafone Live-ot...és jönnek az üzik h GPRS forgalma meghaladta a 10 KB-ot meg ilyesmi..és szedi le a pénzt...:@ segítséééééég:@:@2010. márc. 20. 22:29
1/17 anonim válasza:
vedd ki az aksit es dugd a valagadba
3/17 A kérdező kommentje:
komoly választ könyörgööm nagyon sürgőőős :'(
2010. márc. 20. 22:37
5/17 anonim válasza:
menj be az üzletbe XD
aztán vegyél másik telót.. szar üügy
6/17 anonim válasza:
nekem is volt már ilyen ...
de nemtudom már mit csináltam vele,de megjavult.
kérd meg a szüleid vagy a tesód.ha még idejébe szólsz nem harapják le a fejed
7/17 anonim válasza:
Én ebben az esetben, az ügyfélszolgálatot hívnám fel.
8/17 anonim válasza:
kellet neked ilyen modern telefon :D
9/17 igabcsy válasza:
szerintem is hívd az ügyfélszolgálatot, de előtte próbáld meg kikapcsolni és újra bekapcsolni a telefonodat. Akkor tuti megszakad a kapcsolat. Kérdés, hogy bekapcsoláskor automatikusan fellép-e újra a netre. Ha igen, akkor nincs más hátra mint előre.... ügyfélszolgálat, esetleg keresd elő a telcsid használati útmutatóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!