Iphone 6 vagy Lg g4?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb készülék és miért?2015. nov. 22. 00:47
1/7 anonim válasza:
nemigazán lehet megmondani. mindkettő jó a maga kategóriájában, viszont millió apró dolgot kéne ahhoz felsorolni, hogy végül kijöjjön a legkevésbé szubjektív vélemény arról, melyik húz el egy kicsivel a másik előtt.
2/7 anonim válasza:
Igazából itt attól függ, hogy melyik oprendszer tetszik jobban. Menj be egy boltba, tapogasd át mindkettőt és vedd meg amelyik jobban tetszik. Egyikkel sem fogsz rosszul járni.
3/7 anonim válasza:
Szerintem aki 170-et képes kiadni egy iphone 6-ért, akkor már ne azon a 30-on spóroljon és vegye meg inkább az iphone 6S-t.
Szóval ha Iphone 6s vagy LG G4 a kérdés
Melyik a jobb?
- Ha a elkészült fotók minőségét nézzem az LG G4 a nyertes
Ár/érték arány 116. 000 vs. 200. 000
Tárhely 32GB+bővíthetőség vs. 16GB
Ha menőzni akarsz akkor egyértelmű, hogy az iphone 6s a király.
Stabilitás, gyorsaság az iphone még 3 évig is telefon marad, az LG is egy db - ig.
Ha iphone mellett döntöttél ne feledd, hogy nem bővíthető! Sokan megbánjám hogy nem a 64GB-s veszik az +30-al több szóval 116 v. 230 rugó
(jöhet a zöld kéz)
4/7 anonim válasza:
írd be a keresőbe, hogy: iphone 6 vs lg g4
ott részletes, pontos összehasonlítást kapsz..
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) sokat segitettetek
2015. nov. 22. 16:23
6/7 bbeci998 válasza:
Rengeteg eltérés van a 2 OS között. Attól függ, neked melyik a kedvezőbb! Az Android jobban testre szabható, sokoldalú, míg az IOS stabilabb és eléggé támogatott! Sőt, az utóbbi nagyon oda figyel a biztonságra, igy nem tudsz csak úgy rá dobni zenéket filmeket meg mindent, nem bővíthető, nem kivehető az akku, Az LG ben ez mind meg van én személy szerint a G4-et választanám, sokkal több mindent tartalmaz mint az iPhone
7/7 anonim válasza:
En LG G4et vettem banom is meg nem is :) tenyleg szep kepeket lo soot.. Jol birja az Akksi mellette szol a bovithetoseg stabilabb az oprendszer mint ket eve de kb ennyi:). Mindketto csucskeszulek de mig a G4nek az Android miatt vannak gyerek betegsegei addig az IPhonenak max annyi, hogy nem bovitheto es kisse zartabb:). Imadtam az IPhoneom es ezt a telefont is nagyon szeretem de szemely szerint en inkabb az IPhone-t ajanlom:). En a G4 melle mindenkepp beszerzek egy SE-t jovore :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!