Kb mennyibe kerül az Iphone 6s 64 giga 2 év hűségre a telenornál?
használatfüggő, de szerintem szolgáltatónál jobban megéri.
például ha nekem szükségem van 2 GB mobilnetre, meg korlátlan hívásra és sms-ekre, akkor értelemszerűen úgyis a My Tariff XXL-t szeretném választani havi 17990 Ft-ért, és emellett meg tudom venni a 64 GB-os iPhone-t 82990 Ft-ért.
ha viszont megveszed függetlenül 287ezer Ft-ért, akkor előnyös, hogy független telefonod lesz, viszont ha neked mindenképp kell 2 giga mobilnet meg korlátlan hívás és sms, akkor ugyanúgy 17990 Ft-ot fogsz fizetni a my tariff xxl-ért...mondjuk akkor meg már jobban megérné a telekom next XL csomag. ott is korlátlan minden, viszont 3 giga netet kapsz, és az csak 15990 Ft, viszont náluk ha azzal hoznád el a 64 gigás i6S-t, akkor az 172ezer lenne.
szóval összegezve:
telenor: 82990 Ft + 24x17990 Ft (2 GB)
telekom: 172300 Ft + 24x15990 Ft (3 GB)
függetlenül: 286900 Ft + akármelyik szolgáltató akármelyik csomagja.
azért itt látszik, hogyan osztják fel a piacot...valamelyik kicsit többet ad, olcsóbb havidíjjal, viszont a telefonok sokkal drágábbak, a másiknál meg a telefonok olcsóbbak, de a havidíj drágább gyengébb szolgáltatással...és persze ezt itthon meg lehet csinálni. :D
na mind1, szóval ha így használnád, biztosan szolgáltatótól érdemesebb, és szerintem jelen pillanatban inkább telenornál.
viszont ha neked valami olcsóbb havidíj kéne, ami miatt a telefon már meghaladja a 200ezret, vagy esetleg nem is akarsz havidíjas előfizetést, mert van egy feltöltőkártyás meglévő számod, akkor értelemszerűen inkább függetlenként vedd iStyle-ban vagy egyéb hivatalos helyen.
Az igen.
Erdélyben 2 euróért korlátlan netet kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!